BRYD NU DET TABU!!

Presse arrangement med Discovery

Hej med jer!

I tirsdags drog jeg til Kbh, for at deltage i Discoverys årlige pressearrangement og for at se mine skønne topmodelpiger igen!

Det var en længere rejse fra Randers til Kbh. I sig selv er den lang nok, men den blev yderligere forlænget grundet sporbrud. Jeg kom dog endelig frem, en time forsinket, og mødtes med pigerne.

Det var et super hyggeligt arrangement, hvor vi gik præsenteret forskellige nye udsendelser på de forskellige kanaler, som Discovery har. Derudover minglet vi med de forskellige mennesker, som deltog. Super hyggeligt.

image image image imageDet var ufatteligt dejligt at se pigerne igen og det var første gang vi alle var samlet, efter kameraerne slukkede og optagelserne var slut. Dog kan vi glæde os over, at vi allerede ser hinanden igen på fredag. Her er vi inviteret ud at spise og se Amy  Schumer!

Jeg glæder mig helt enormt, til at drage til Kbh igen, så jeg kan se mine skønne piger. De er hele rejseturen værd. Også hvis den var dobbelt så lang <3
image

Der er kun 4 DAGE til PREMIERE! Husk at se med på kanal 4 kl 20!

Stort knus, Helena <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRYD NU DET TABU!!