A new blogger is born

A new blogger is born

Hej med jer!
Mit navn er Helena, jeg er 20 år gammel, kommer fra Randers og er en af de super heldige piger, som er med i dette års Topmodel. Sæson er af flere grunde noget for sig selv. Blandt andet, at denne sæson er skandinavisk, hvor 6 danske piger, 6 svenske piger og 6 norske piger kæmper om titlen Scandinavia’s Next Topmodel. Derudover, hvilken jeg ser som den aller vigtigste, er denne sæson curve edition!
Jeg er helt oppe at køre over, at Kanal 4 vælger at være first mover og laver en sæson med rene kurvede piger. Ingen gang ANTM har gjort det og Tyra er jo ellers stor fan af kurver?

Der er mange meninger om vi nu er kurvede nok i denne sæson, det vil jeg uddybe min mening om i et andet indlæg. Dette er blot et lille hej til jer og en form for mini-biografi om mig.

Bloggen her kommer til at være en primær debatside. Ikke blot om kurver, modebranchen osv, men også andre væsentlige emner, som jeg ønsker at starte en debat omkring. Udover debat af diverse emner, vil jeg også dele personlige oplevelser, følelser og indtryk. Det kan være fra mode, kærlighed, livsstil mm.

Jeg håber i vil følge med!

xoxo Helena HelenaFra venstre: Anne-Mette, Aida, Kathleen, Marlene, Helena(mig) og Malene

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A new blogger is born