Hvordan har jeg det med, at det er lige om lidt?

GIRLS NIGHT OUT

Hej med jer

Jeg har i dag haft fri fra arbejde, og har hygget mig helt vildt. Den har stået på ren afslapning og træning, indtil jeg skulle mødes med min gode veninde, Christina. Vi havde besluttet os for, at vi skulle ud at spise, da det var længe siden vi havde gjort det sammen, så vi valgte at tage ud at spise tapas.
Der er ikke et stort udvalgt af tapas steder i Randers og fornyelig er der åbnet en tapasbuffet, så der tog vi hen. Og det fortrød vi ikke. Virkelig lækker mad, af super kvalitet. Det kunne man tydeligt smage!

helena96helena1 helena2

Udover, at vi fik yderst lækker mad, som også kan ses på billederne ovenover, så var det også rigtig dejligt at se Christina igen. Jeg har haft en masse arbejde og planer på det sidste, så jeg har været svær at lave aftaler med, men nu blev jeg også selv lidt træt af ikke at have tid til en af mine bedsteveninder, så da jeg så en frirum i min kalender, skyndte jeg mig at skrive til hende.
Vi fik vendt hele verdens situationen, hvilket lettede en del fra mine skuldre. Dejligt med veninder af høj kvalitet <3

helena

Aftenens outfit blev denne kjole, som jeg købte i Portugal. Jeg vil gerne prøve at finde et link eller lignende, hvis det har interesse 😉 Vær’ ikke bange for, at tage en tætsiddende kjole på, hvis du har former. Det viser bare din lækre smukke krop endnu mere frem og fremhæver dine personlige fordele. Jeg elsker det personligt, da jeg føler det fremhæver min talje, mine hofter (jeg kan godt lide(læs ‘elsker‘) mine brede hofter og min fyldige numse. Det er jeg vild med 🙂

 

Indtilvidere har min tirsdag været super dejlig, men den er slet ikke slut endnu. Jeg venter ligenu på, at min veninde Rikke har fri, så vi sammen kan følges ud til vores veninde, Sara. Vi skal have en af vores fnut-aftner sammen, hvilket jeg elsker og har savnet. I dag er en perfekt tirsdag, lige efter mit hovede <3

Håber i har haft lige så dejlig en tirsdag, som jeg.

Stort knus, H <3

1 kommentar

  • Mums! Maden ser jo vildt lækker ud!
    P.s. det gør du også i den kjole! Hehehe! 😀
    Knus!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan har jeg det med, at det er lige om lidt?