Topmodel er ikke for tynde og kurvede modeller!

En hyldest til alle mine eks’er!

Hej med jer 🙂

I dag vil jeg hylde noget – eller rettere nogen, som man normalt vis ikke ligefrem hylder. Nemlig dem der ikke er i ens liv mere: eks’serne. Om det så er eks-kæresterne, eks-veninderne eller eks-you name it, så burde vi måske give dem en lille smule credit.

Måske forlad han eller hun dig liv på en lidt hektisk måde. Om det er en kæreste eller veninde, så står man ofte tilbage, med såret følelser og følelsen af svigt. Aldrig sjovt, i know. Og hvorfor så hylde dem? De efterlod mig jo såret, svigtet og ked af det? Det kan jeg sige ganske klart: de var med til at udvikle mig.

Jeg har både gode og dårlige eks’er, når det kommer til kæresteområdet. Jeg snakker godt med de fleste, andre knap så godt. Faktisk er en af mine eks’er en af mine bedstekammerater den dag i dag, så man kan gå til den venskabelige side igen, men det kan man ikke med alle.
Desværre havde jeg en kæreste (ikke desværre at jeg var sammen med ham, det fortryder jeg ikke), men desværre taler vi ikke sammen den dag i dag. Vi har såret hinanden hver især, hvilket fik ham til at sætte bremsen i og sige, at han synes vi skulle vores kontakt. Det respekterede jeg og vi har ikke snakket sammen siden.
Vi havde et ret turbulent forhold og selvom det var to år fuld af en del såret følelser, så vil jeg faktisk gerne sige tak til ham.

Ligesom jeg gerne vil sige tak, til nogle eks-tætte veninder jeg havde igennem mange år. Dem mistede jeg faktisk i det samme år, som eks’en ovenover og selvom det sårede mig enormt, så har jeg heldigvis en masse dejlige minder jeg kan tænke tilbage på (remember the positive things!). 

Ja, de har såret mig, men jeg har også såret dem. Jeg er ingen helgen i denne sag – eller rettere, i nogen af dem. Men jeg vil gerne give dem en hyldest, fordi de har været med til at udvikle mig. De har været med til, at ændre mange ting indeni migselv. For jo, vi skal ændre os. Også selvom at vi lever i et egoist samfund, hvor tendensen er, at smide dem der ikke passer ind i vores liv, direkte ud til højre.
De har hjulpet mig til at sige det kan jeg ikke leve med i et forhold/venskab, men også det her bliver jeg nødt til at ændre i et forhold/venskab for at det kan overleve. 

past

Så tak. Tak til alle mine eks’er. Både mine eks-kærester, mine eks-veninder, mine eks-veninders familier og mine eks-svigerfamilier. Tak, fordi i har lært mig selv bedre at kende.

Stort knus, Helena <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Topmodel er ikke for tynde og kurvede modeller!