Hvordan holder man den sunde linje?

My GOODIEBOX

Hej med jer!

Jeg har længe gået og overvejet, om jeg skulle prøve en af de populære goodiebox-kasser. Det er altid så spændende, hvad der er i månedens box og så er det altid virkelig lækre produkter. Så jeg tog chancen og nu har jeg endelig modtaget min.

IMG_3550

Jeg blev så glad, da jeg så postsedlen, for så vidste jeg det var min GOODIEBOX. Og se hvor smuk den er. Selvom den “bare” er sort, så synes jeg den udstråler eksklosivitet og classyness. Jeg er vild med det.

Jeg kunne ikke vente med at åbne den, for at se hvilke lækre produkter, som var i min september16 box:

IMG_3565

  1. Vita Liberata – fabulous self tanning tinted lotion
  2. Lord & Berry – eyeliner
  3. Naobay – oxygenating cream moisturizer
  4. Manna Kadar – radiance bronzer & highlighter duo
  5. Human+Kind – wash-off facial cleanser
  6. Human+Kind – deep cleansing cloth

Jeg er SÅ glad for min box, for det er virkelig nogle lækre produkter og jeg kan bruge den alle. Har prøvet Naobay creamen og Human+Kind kittet indtilvidere og jeg elsker det virkelig!

Så jeg anbefaler helt klart GOODIEBOX. Den koster 119kr om måneden inkl. fragt. Så hver måned modtager du en gave til dig selv, med super lækre produkter, som har værdi af mindst 5 gange så meget som boxen koster. What’s not too like? Jeg er i hvert fald kæmpe fan!

Stort knus, Helena <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan holder man den sunde linje?