Afsnit 3: MAKE-OVER!

AFSNIT 4: hovedløs krop!

Hej med jer 🙂

I dag er det 4. afsnit løbet over skærmen og vores 2. judgementday!

Hvis i har set med, så i jeg var en del med i dette afsnit. Fotoshootet var med meget blandede følelser. Jeg følte mig ikke hjemme i tøjet, men det behøves jeg jo heller ikke. Det er jeg klar over. Men dette var vores 2. shoot og det gav nogle ekstra nerver. Derudover synes jeg personligt ikke, at de gjorde det bedste de kunne, for at style mit hår. Efter min mening, var der ikke volume nok i det. Det hang meget flat.

Men dette er ikke undskyldninger for min knap så gode præsentation. For den var sku for ring’. Jeg anede ikke hvad jeg skulle gøre. Mine nerver blokkeret for min “tænk-selv” funktion og jeg var idéløs, da jeg gik ind til shootet. Jeg havde ingen idé overhovedet, omkring hvilket slags shoot jeg egentlig gik ind til og hvad der passede dertil af poseringer.

Det blev jo så også resultatet: hovedløs krop! Som Lina og jonnah også siger, så ved jeg hvad jeg skal gøre med mit ansigt og øjne, men min krop havde jeg ingen idé om. Længe leve selfieface! Haha.

Her er mit billede:

image

Personligt synes jeg ikke tøjet er flatterende på mig, hvilket er ærgerligt. Men sådan er det. Det er ikke en del af mit job, som model, at klage over påklædning, hår, makeup osv. Mit job er at leverer og vise det frem på en flatterende måde.

Til dagens judgementday er jeg igen i bunden, hvilket var pisse frusterende. Jeg vidste, at jeg kunne leverer så meget bedre og jeg LANGT fra havde vist, hvilken standard jeg kunne levere. Jeg har en høj forventning mht mit “bedste billede”. Det havde jeg under konkurrencen, men også fremadrettet. På det punkt, er jeg nok lidt perfektionistisk.

image

Jeg gik jo heldigvis videre, men det var en aften fuld af drama. Det var en meget anderledes judgementday, fordi alle de videregående, blev sendt ud, hvor kun bund 4 stod tilbage. Mig i blandt.

Kathleen bliver kaldt op først og er videre, hvilket jeg blev så glad for. Derefter Linda and then the drama begins! Hun besvimede, da hun fin at vide, at hun ikke gik videre. Jeg troede, hvilket hun også selv gjorde, at hun var videre, så jeg var begyndt at forberede mig på at skulle hjem, fordi jeg stod ved siden af Benedicte. Jeg tænkte, at jeg var allerede blevet reddet på målstregen en gang før. Det ville ikke ske igen.

Linda besvimer og der udbryder kaos i studiet. Folk løb omkring, råbte efter vand og holdte om Linda, alt mens Benedicte og jeg stod der. Man ser det ikke, men jeg begyndte at græde. Det var så voldsomt. Stemningen var i forvejen presset og Lindas nummer pressede lige stemningen yderligere!

Benedicte og jeg blev sendt ud i baggården, så vi kunne få noget luft og vente på vores bedømmelse. Det var hårdt. Vi sad og ventede i en halv time, hvor vores hjerter bankede afsted og nerverne spillede på højt niveau.

Endelig blev vi kaldt ind og alle nerver blev forløst, da Janka fortæller, at vi begge er videre! Vi bliver SÅ glade!

image

Jeg besluttede mig den dag for, at nu måtte jeg sku virkelig tage mig selv i nakken! Hvis jeg ikke begyndte at bevise hvor god jeg var i mit eget hovede, ville dommerne ikke redde mig på målstregen igen! Jeg blev nødt til at bevæge mig længere op, så jeg ikke var en af de sidste igen! Dagens judgementday var virkelig en øjenåbner for mig.

Husk at følge med igen i næste uge, tirsdag og onsdag kl 20, på kanal 4!

Stort knus, Helena <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afsnit 3: MAKE-OVER!