Hvad gjorde Topmodel ved mig?

3 of my everyday inspiration-favorites

Hej med jer 🙂

Inspiration er noget som kan vække en dyb motivation i mig, men også fremme mit eget engagement og incitament. Jeg elsker, at tjekke mine største inspirationskilders instagram og snapchat. Jeg har forskellige grunde til, hvorfor de hver især inspirerer mig – her får i min top 3:

inspirationsandrainspirationsandra2
Sandra Willer inspirerer mig på flere måder. Jeg er vild med hendes stil. Den er feminin, men med kant. Jeg er selv en piget pige og elsker at klæde mig meget feminint, men elsker at tilføje noget egde, så looket ikke er fuldstændig rent og blødt.
Derudover inspirerer Sandra mig også som den blogger og forretningskvinde hun er. Jeg har stor respekt for, at hun blogger på fuldtid, samt – indtil for nylig – har været fuldstændig selvstændig. Derudover virker hun som en pige, der er meget nede på jorden og nærværende. Det kan jeg godt lide.
Derudover synes jeg Sandra tager nogle rigtig smukke billeder til hendes blog og instagram. Både med poseringer og hvordan hendes socialemedier er yderst overskuelige, smukke og tiltrækkende. Det inspirerer mig til, at gøre noget mere ud af mine sociale medier – som er rigtig vigtige for mig, som model og blogger.

inspirationashley
inspirationashley2
Ashley Graham.. Amen hvad skal jeg sige? Hun er så pis’ hamrende lækker, at det er helt ufatteligt. Jeg er så ultimativ stor fan af hende. Elsker alt det hun gør for, at kurver bliver mere accepteret, men samtidigt også alle de personlige ting hun gør for, at nå ud til de kvinder, som har det svært med sine kurver/krop. Derudover inspirerer hun mig også arbejdsmæssigt – altså modelmæssigt. Hendes attitude, arbejdsmoral, professionalisme og så hvordan hun arbejder med sine kurver. Hun er flatterende på alle måder og for mig, har hun den ultimative krop.

inspirationjankainspirationjanka2

Janka Polliani inspirerer mig rigtig meget som menneske. Jeg synes hun er så himmelende fantastisk. Hun var en af dommerne under Topmodel og jeg fik et rigtig godt bånd med hende. Jeg fandt noget tryghed i hende, trods af vi ikke hang ud med dommerne. Men når vi var sammen med hende, både til judgementday, fotoshoot og challenge, så var hun altid så nærværende, nede på jorden og menneskelig. Så varmt et menneske. Jeg savnede hende efter jeg kom hjem og det er måske lidt usædvanligt, men det gjorde jeg. Derudover er hun en rigtig dygtig forretningskvinde samt blogger. Hun skriver om nogen rigtig væsentlige emner og tabuer, som er meget vigtige at få frem og få sat fokus på.

Jeg tjekker ALTID disse 3 kvinders snapchat og instagram, hvis jeg mangler noget inspiration, alt efter hvilken slags inspiration jeg har brug for.

Stort knus, Helena <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad gjorde Topmodel ved mig?