Topmodel afsnit 1+2: jeg var på vej hjem!

Girls Night Out med lækre modeller!

Hej med jer 🙂

I torsdag dragede jeg mod Kbh endnu en gange, for at kunne hygge med mine topmodelsøstre. Jeg overnattede hos Aida, fra torsdag til fredag. Det var så dejligt, at møde hendes familie. Omsorgsfulde på fuldt plan. Følte mig så hjemme <3

Fredag var vi inviteret ud at spise af Discovery og kanal4, hvorefter vi skulle ind og se pisse sjove Amy Schumer!

Vi startede med at mødes ved Discovery, for at maks pigehygge, sludre, spørge om alt hvad vi ville og senere hen kom realityportalen på besøg. Hyggen fortsatte på Scarpetta, hvor vi fik en rigtig lækker 5-rettersmenu, bobler og vin!

image image image image image image image image

Det var så lækkert! Min personlige favorit er pastaretten, som var ret nummer 3. Ret 4, kalvekøddet, var også rigtig lækkert. Jeg elsker svampe, så det var en bonus. Derudover er jeg en rigtig sukkergris og der hvor de fleste får kvalme, fordi desserten bliver for tung, sidder jeg uforstående tilbage og spiser lidt ekstra dessert for dem. Derfor ville jeg gerne have undværet sorbeten og bærerne i desserten. Den vaniljeyouhurtmouse var SINDSSYGT lækker! Det var så godt med det crunch til. Kan varmt anbefale Scarpetta! Jeg vender stensikkert tilbage.

Herefter var det tid til endnu mere latter! Vi gik nemlig mod forum, hvor vi skulle se Amy Schumer! Og hun er SJOV! Rigtig sjov! Men jeg lå mærke til noget, noget Anders Matthesen “lærte” mig mht hvad en god komiker er. Og det drejer sig, om komikeren har en huskeseddel med ind på sin skammel. Det havde hun sku. Og hun brugte det. Ingen kritik der, for hun gik tydeligt ind med det, så hun skjulte ikke, at hun havde en lille armrækker med ind. Det har jeg respekt for.

image image image

Udover de skønne realityportalpiger, dejligste Lina og vores socialmediermanagere, havde vi også Ditte fra marilynscloset med os 😍 Hun stylede os tilbage til vores pressekonference, så det var så skønt at se hende igen.

Det var en kæmpe fornøjelse, at se alle de skønne kvinder igen, for de har fået en stor plads i mit hjerte. Lige fra mine topmodelsøstre, til Lina og til vores socialmediermanagere. Desværre kunne vores manager, Camilla, ikke være med, da hun skulle til fødselsdag. Det var en fredag i top niveau, med topmodeller, top underholdning og top lækker mad!

Husk at se med på tirsdag og onsdag, på kanal 4, kl 20! På TIRSDAG er der MAKE-OVER! Jeg glæder mig til at se alle resultaterne en gang til! ❤️

Stort knus, Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Topmodel afsnit 1+2: jeg var på vej hjem!