Afsnit 13+14: Så blev det min tur til at forlade Topmodel

Hvad gjorde Topmodel ved mig?

Hej med jer 🙂

Jeg forlod Topmodel konkurrencen for nylig og det var hårdt. Det var hårdt at genopleve. Trods af, at jeg så afsnittet på Dplay dagen før det blev vist i fjernsynet, samt så det da det blev sendt i fjernsynet, så må jeg ærligt indrømme at det gjorde lige ondt begge gange. Og begge gange fik tårerne frem. Jeg sad diskret og græd i min kærestes bil, mens han røg færdig. Det ved han ikke, men jeg havde brug for, at jeg bare kunne sidde i mørket og lade dem stille trille ned af min kind. Det var en kort stund, men den var dejlig. Det var så endnu mere dejligt, at han opfangede min nedtrykte aura, så han omfavnede mig en del og kyssede mig. ja, generelt bare gjorde alt for at trøste mig. Helt uden at skulle bede om det. Det var meget rart.

Nå, tilbage til emnet: hvad gjorde Topmodel ved mig? Udover, at jeg blev en del mere erfaren foran kameraet, lærte tips og tricks, hvad der er vigtigt til high fashionshoots, hvad gjorde Topmodel Curves så ved mig som person?

Jeg har udviklet mig enormt. Jeg har altid været selvstændig. Det lærte jeg hurtigt, fordi jeg fik min egen pony som 11 årig. Det gav ansvar og forpligtelse, men også selvstændighed. Men at kaste mig ud i ting jeg aldrig har prøvet, er ikke min yndlings ting. Når jeg skulle prøve det første gang, så var jeg sku ærlig talt lidt bange og usikker. Jeg var nervøs for ikke at lykkedes. Når jeg så havde prøvet det en gang, så var jeg på ingen måder bange for det længere. Så var jeg altid frisk på at prøve igen.
Men her har Topmodel udviklet mig. Jeg er ikke bange på samme måde mere. Nu gør jeg det bare. For nylig kørte jeg selv til Malmø og derefter til KBH, og så hele vejen tilbage til Jylland dagen efter. Man tænker måske, at det “bare” er en køretur. Men det er en lang køretur og det at skulle køre til et andet land selv, og finde rundt, det kan være nervepirrende. Jeg havde ikke gjort det uden at være pis’hamrende nervøs, før Topmodel. Men jeg satte mig ind i bilen og kørte. På ingen måder bange og det havde jeg heller ikke været op til. Det var noget nyt.

Jeg er blevet mere “det klare jeg bare selv”. Jeg har ikke brug for, at folk tager med mig mere. Man kan godt have brug for en støtteperson, i form af en veninde, hvis man skal noget lidt nervepirrende eller andet. Jeg har ikke brug for det på samme måde mere. Og Gud hvor er jeg taknemlig for det! Jeg føler mig virkelig uafhængig af andre og det gør, at jeg nyder mit eget selskab i en langt højere grad. Det giver en stor ro og hvile inden i,  men også i hovedet.

Derudover har jeg fået mere blod på tanden efter, at jagte min model-drøm. Jeg har fået et andet syn på mig selv – måske også i forlængelse med min øget selvstændighed – men Topmodel har fået mig til at føle mig lækker. Lækker har aldrig været mit yndlingsord og jeg har aldrig brugt det om mig selv, eller haft lyst til at fyre brugte det om mig. Men nu.. nu er sagen en anden 😉 Haha ej, men nu synes jeg at jeg er lækker. Jeg synes jeg er smuk og jeg elsker mine brede hofter! Jeg elsker min store fyldige numse (det har jeg nu altid gjort). Men jeg har fået enorm hvile i mig selv. Mere end jeg havde i forvejen. Jeg troede jeg havde en god portion af det før, men nu kan jeg jo se, at jeg har fået det endnu bedre med mig selv.

hvadgjordetopmodel

Derudover har Topmodel bare været en god oplevelse for mig og åbnet op for, at jeg virkelig kan mærke hvad jeg har brug for indeni. Jeg har lært at lytte til mig hjerte og min mavefornemmelse. Jeg har lært at lytte til mig krop. Den gav nogle tegn, som jeg førhen havde ignoreret. Det stoppede jeg med, handlede ud fra hvad den fortalte og nu har jeg det så godt i min krop.

 

mine råd til dig er:

  1. Gå ud af din comfortzone! Du bliver modigere og gladere. Din uafhængighed af andre, vil give dig en lettelse og frihed, som du kun vil nyde!
  2. Stil dig foran spejlet og fortæl dig selv noget positivt ofte – hvis ikke hver dag!
  3. Just do it! Ik’ tænk, bare gør det. Tag chancen. Det værste der kan ske er et nej, og så må man prøve igen. Ingen er nogensinde døde af at gå et nej.
  4. Gør dig lækker, for din egen skyld. Om det så er at ligge en fuld makeup, bare tage mascara på, krølle håret eller bare have det løst, fordi det plejer du ikke – DO IT! Gør dig lækker for dig! Det hjælper dig med at se alt det smukke ved dig selv. Længe leve selvværd! Det er alt.

Jeg er så dybt taknemlig over alt det, som jeg har fået fra Topmodel. Det har åbnet mine øjne på mange måder.

Stort knus, Helena <3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afsnit 13+14: Så blev det min tur til at forlade Topmodel