Meet my new babies: Mac and Canon!

Afsnit 13+14: Så blev det min tur til at forlade Topmodel

Hej med jer

Jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg skal skrive, for det er lidt et tungt emne og med tungt hjerte, men ja..  12. oktober blev dagen, hvor jeg skulle se mit exit i Topmodel. Jeg vidste det med 98% sikkerhed, da jeg gik ud af døren til shootet – trods af, at jeg var den første til at stå foran kameratet den dag. Det var virkelig ikke min dag. Jeg fandt aldrig det mindste lille spor af hvilken vej og retning jeg skulle gå. Følte alt jeg prøvede ikke fungerede, og det er nok her Janka mente jeg virkede nervøs, men det var mere en frustration over, at jeg ikke kunne få det til at fungere.

Jeg er lidt perfektionistisk, ikke på sådan en sindssyg måde, men jeg ved jeg kan blive en god model. Det er i hvert fald den tanke jeg har om mig selv og det synes jeg er helt i orden. Det er min drøm og man bliver nødt til at tro på sig selv, for at nå sine drømme. Det er de drømme, som man er lidt bange for, dem som gør en lidt usikker, som er de gode. Det er dem, som kommer til at udvikle en som menneske. For vælger man at følge drømmen, selvom den gør en bange og usikker – hvad nu hvis man ikke kan-agtigt bange, så kommer man til at ofre noget for at nå drømmen. Ofre noget af sig selv, af sine omgivelser og måske andre drømme. Men det er sådan nogle drømme, der får en ud på sider af sig selv, som man ikke vidste fandtes, men som også styrker de sider man har i forvejen.

change

Min perfektion indenfor min passion og drøm om at blive model gør, at jeg har et niveau til mig selv. Altså fordi jeg mener jeg kan blive en god model, så sætter jeg lidt mig selv på et pedestal og har nogle forventninger til standarten af de billeder, som jeg levererer. Jeg var kommet ind på et godt spor i konkurrencen og jeg fik vist, at jeg havde en høj standart, men jeg følte selv jeg kunne yde mere og bedre. At jeg så fik dette tilbageslag, var en frustration. At jeg følte jeg ikke kunne finde på noget som fungerede. At jeg følte, at jeg famlede i blinde efter den rigtige pose. Også selvom jeg fik at vide, at det blev nogle flotte billeder, så blev de bare ikke “rigtigt” flot. Flot nok. Jeg vidste, at jeg kunne 100% bedre end det, men jeg kunne ikke få det frem.

Som de også siger – og som er grundet til mit exit – var min højde i mod mig. Jeg er 168 cm, dvs 10 cm lavere end den ideelle modelhøjde. Det er ikke noget jeg kan gøre noget ved. Kunne jeg købe mig til 10-12 cm, så ville jeg gøre det. Så ja, jeg ville ændre på mig selv, for at nå min drøm. Så meget brænder jeg for det.

Derudover tror jeg på, at der har været andre årsager til, at valget faldt på mig:

  1. Min højde. Anna( grundlægger af Milk) sagde jeg ville være den perfekte model for hende, hvis hun kunne strække mig(dette så man ikke i fjernsynet). Derfor ville jeg nok aldrig vinde konkurrencen, fordi min højde automatisk ville give mindre interesseret kunder
  2. Politisk. Jeg mener 100% der var noget politisk indover også. Jeg har intet i mod pigerne, jeg holder så meget af dem alle, men Anna sagde til en af pigerne, at hun så hende ikke som model. At hun synes hun skulle være bag kameraet i stedet for. Det sagde hun samme dag jeg røg ud. Det der er i det er, at røg hende her ud, så ville hendes land være i stærkt undertal, mere end de var i forvejen. Og ja, det betød noget, selvom det ikke burde. Det ville se skidt ud, da chancen så var meget lille for, at hendes land vandt. Det ville kunne få seertallene til at falde i det gældende land, grundet det stærke undertal og dominans i konkurrencen.
    Man kan diskutere, om det er noget jeg bilder mig selv ind, men lad mig sige jer en ting.. det er mere planlagt end man skulle tro. Det er ikke ren fair play og det er de bedste, som er videre. Selvom det var alle mod alle, så ville det ikke nytte, hvis et helt land var ude halvvejs i konkurrencen. Tre lande har lagt MANGE penge i dette program og derfor er der da ingen tv-kanal som ser, at alle de penge de har smidt i, går mere til de andre land end dem selv. Man skal ikke altid tro på alt man ser – igen,i ser 5% af hvad de har filmet. I ser 1-2 % af hvad vi så og oplevede.
    Selvom jeg ikke fortryder at være med og jeg er dybt taknemlig for oplevelsen, og det fantastiske team vi har ved Kanal 4, så ved jeg, at vi har været 18 piger tilsalg. Der har været handel ind over, for at brikkerne kunne hænge sammen. Der er blevet ofret her og der, for at alle var glade, og det har gjort, at nogle blev skåret fra – før de egentlig fortjente.

Jeg vil hverken nævne navn på modellen eller landet hun er fra, for det har INTET med hende personligt. Så skøn en pige og hvor har jeg grint meget med hende.

Men her er mit “bedste” billede, samt nogle søde behind the scenes billeder:

14694723_10209539429095813_1202301991_n

girls girls-2 malene-og-jeg

Til slut vil jeg sige, at trods min teori om, at jeg var på forhandlingsbordet og jeg røg før jeg fortjente grundet det politiske aspekt, så har jeg haft en fantastisk oplevelse. Den har været unik. Enestående fuldstændig og den har gjort så meget godt for mig som person. Udviklet mig helt vildt. Så tusind tak til Kanal 4, for muligheden. Tak, for alt det i gør for mig/os nu.

Tak til jer læsere, fordi i har fulgt med på min rejse i Topmodel. Det er ikke det sidste i har set til mig, det lover jeg jer 😉 Jeg har planer og jeg har drømme, og de skal udleves og opfyldes. Jeg er klar. Endnu en gang, tusind tak.

Stort knus, Helena <3

Ps. I er velkommen til at stille alle de spørgsmål i vil. Jeg vil svare så ærligt som muligt, indenfor hvad jeg må sige <3

 

Derudover: Et særligt tak til Janka Polliani. Du er et fantastisk menneske <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meet my new babies: Mac and Canon!