3 of my everyday inspiration-favorites

Mit forhold til Topmodeldommerne

Hej med jer 🙂

Jeg forlod konkurrencen i sidste uge og det var rigtig hårdt at gense. Det var også rigtig hårdt, at forlade pigerne, men hvordan havde jeg det egentlig med dommerne?

dommerneFra venstre: Lina, Jonas & Janka 

Vi hang ikke ud med dommerne, udover når vi var til fotoshoots – og der var der jo alligevel også begrænset med mulighed for at “hyggesnakke”. Vi var der jo alle for at arbejde, så det gjorde dommerne jo også, men en gang i mellem havde de lige tid til at gå i mellem os og sludre, mens vi sad i makeuppen.

Det var de få stunde, som man havde til at få et indtryk af hinanden – udover de ti minutter – man var på foran kameraret. Selvfølgelig havde vi også mulighed også for at snakke og lære hinanden at kende, når der var challenge, men alt i alt, så var de få og korte stunde vi havde.

lina

Lina Rafn

Jeg nåede desværre aldrig at få et tæt bånd med Lina. Det skyldes nok, at jeg ikke rigtig havde fundet min vej og ikke haft mulighed for at snakke voldsomt med hende, inden at Uffe ankom. Han var der i 14 dage/2 uger (skal lige siges, at én Topmodeluge varede 4 dage), så han var der i næsten 4 Topmodeluger og det var her jeg blomstrede og begyndte at finde ud af hvordan jeg fik mit billede i hovedet ud, så kameraet kunne fange det. Det er rigtig ærgerligt, for det gjorde, at jeg nåede at rejse hjem lige inden Lina kom tilbage. Mit forhold til Lina nu er rimelig godt. Der har været nogle muligheder efterfølgende, hvor der har været mulighed for snak og mit syn har ændret sig MEGET omkring Lina.
Der er det i det, at jeg har aldrig forstået mig på sort humor – det har jeg lært – og Lina er nok indbegrebet af sort humor. Jeg synes hun er pisse sjov, men det syntes jeg ikke til at starte med. Jeg forstod ikke hendes humor, så jeg vidste ikke om hun mente hvad hun sagde. Det gjorde, at jeg misforstod Lina og hendes attitude cirka hver gang jeg mødte hende, og det kan jo give lidt en akavet følelse omkring hinanden – det var i hvert fald sådan jeg havde det. Så det gjorde, at jeg nok egentlig ikke var så vild med Lina i starten. Men lad mig gøre det meget klart: Lina er et rigtig skønt menneske! Jeg er stor fan af hende nu, så min opfattelse har ændret sig 180 grader. Det er sket efter Topmodel Curves, hvor vi har været samlet til nogle arrangementer, så det har jeg været rigtig glad for.

jonas

Jonas Hallberg

Hvordan kan man ikke holde af Jonas? Jonas var vores sprudlende mentor og han er et rigtig varmt menneske. Jeg føler, at jeg fik et godt forhold til Jonas i den tid jeg var i konkurrencen. Han troede virkelig på mig og Jonas var en af dem, som var mest vild med mig. Jeg har fået at vide, at Jonas virkelig var imponeret over mig og var stor foretaler for mig, så det varmer helt klart en del.
I starten var det lidt sådan “hvem er han”, fordi jeg vidste ikke hvem han var i forvejen, så jeg så jo bare denne høje mand, bag sine store solbriller og da man så endelig så ham uden, så så han faktisk anderledes ud end jeg forestillede mig. Jeg havde lidt en tanke om, at når han havde så store solbriller på, så var hans øjne også store. Men da han tog dem af, så virkede de små. Det er de ikke, bare for at gøre det klart, at det ikke er det jeg mener. Det var rart at se mennesket bag og han er virkelig et dejligt menneske. Hvis i følger ham på hans sociale medier, så ved i, at han er sådan et livsglad menneske.

janka

Janka Polliani

Jeg kendte ikke til Janka før programmet. Jeg kender faktisk bare generelt ikke så meget til bloggere osv i udlandet. Og man kan måske spørge sig selv, hvordan en blogger kan høre sammen med en modelkonkurrence. Det gjorde jeg lige i starten. Men ligesom Lina, så sidder Janka på forreste række til RIGTIG mange fashionshows, for hun er ikke bare blogger, men stor modeblogger og jeg vil faktisk kalde hende IT-blogger, for hun berører mange vigtige emner, som ofte er rimelig tabubelagte!
Det har gjort Janka til en af mine favorit inspirationskilder – hvilket jeg har skrevet et lille blogindlæg om her – så jeg har nøje fulgt hendes sociale medier, specielt snapchat, hvor hun snappede de mange smukke shows.
I starten havde jeg lidt svært ved at komme ind på hende. Sådan var det generelt med alle dommerne. Men jeg blev tæt med Janka, føler jeg. Jeg føler, at vi fik et bånd. Janka troede virkelig på mig. Ikke i starten, hvor jeg var lidt et kaos, men min udvikling gjorde mig til hendes favorit og det betyder så meget. Hun så mig virkelig, min kunnen og hvad jeg kunne blive til.
Fordi jeg føler, at jeg fik den her connection med Janka, så har hun også fået en særlig plads i mit hjerte. Jeg savnede hende faktisk efter jeg kom hjem, men jeg er glad for at det var hende, som skulle meddele, at jeg var ude af konkurrencen. Hun gjorde det på så smuk en måde. Selvom jeg røg ud, så var jeg stadig en af dem, som fik mest ros. Jeg er meget stor fan af Janka og den person hun er, hvilket jeg begrunder i mit indlæg om mine 3 favorit inspirationskilder.

Janka og Jonas troede virkelig på mig og de var så menneskelige. De kom ud til mig efterfølgende og sagde til mig, at jeg aldrig måtte give op, for de troede virkelig på jeg kunne blive til noget. Som Janka sagde, det er ikke altid den der vinder, som får en største succes.

Jeg er meget taknemlig over hele oplevelsen. Jeg ville gøre det hele igen.

Stort knus, Helena <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 of my everyday inspiration-favorites