Skal tørklæder fjernes fra folkeskolen?

Sådan holder jeg min sommerglød!

Hej med jer!

Jeg vil lige dele med jer, hvordan jeg holder min sommerglød, nu når solensstråler er ved at bevæge sig mod minimum og vi går efterår og vinter i møde. Jeg elsker at have en dejlige varm sommerglød, da jeg føler jeg kommer til at se så levende, frisk og velplejet ud 🙂

Solens stråler begynder jo at synge lidt på det sidste vers og selvom de er fremme, så begynder det at være lidt for koldt til at ligge ude i haven og sole sig. Jeg er også typen, som altid tager solcreme på, så jeg ville ikke få meget ud af de svage og knap så varme stråler, som der ligenu bliver sendt afsted fra solen, haha.

Da jeg er typen, som altid tager solcreme på, så er jeg heller ikke den, som er den bruneste. Jeg har faktisk ikke lagt særlig meget ude i år og derfor har jeg rendt rundt med en meget mild sommerglød i år. Også selvom jeg var i Portugal, med Topmodel.

Så for at holde den sommerglød jeg havde, og forstærke den lidt, ville jeg finde en måde, som mindst muligt skadet min hud. Jeg går nemlig ikke i solarie. Så jeg besluttede mig for spraytan og da jeg havde besluttet mig for det, var jeg ikke i tvivl om, hvor jeg skulle have det lavet henne.

Jeg bor jo i Randers, men det betyder ikke, at jeg ikke har mulighed for at gå et top professionelt sted hen og få lavet alt fra spraytan, ansigtsbehandlinger mm.
Derfor faldt valget meget hurtigt på Maria F. Jeg har KUN hørt ekstremt godt om Maria’s klinik, specielt omkring hendes spraytan. At hun var dybt professionel og at farven blev perfekt hver gang. Naturlig varm sommerglød. Og det må jeg sige er sandt! Maria tog pænt i mod mig, da jeg kom, hvor hun viste mig op til lokalet, hvor jeg skulle have min nye glød. Det var så behagelig en oplevelse, fordi hun var så sød og behagelig. Det kan være grænseoverskridende for mange piger og kvinder, at stille sig fuldstændig nøgen – udover en lille engangs g-streng, op og blotte sig på denne måde. Nok er jeg stolt af min krop og har vænnet mig til det i Topmodel, men jeg er stadig menneske og derfor kan jeg godt blive usikker fra tid til anden. Men pga Marias professionalisme, gjorde hun mig så tryg og tænkte overhovedet ikke over, at jeg faktisk blottet min krop fuldstændig.

Det hele tog ganske kort tid og jeg var færdig på små 10 minutter. Jeg fik en skøn mild glød lige efter, men det er ikke den fulde effekt. Den kommer nemlig i løbet af de følgende 8 timer. Jeg gjorde dog det – fordi jeg skulle på arbejde og ville lade den sidde så længe som muligt – at jeg først gik i bad 22 timer senere. Det gav farven massere af tid til at sætte sig. Men her er det vigtigt, at jeg lige pointere, at der ikke skete den store farveforskel efter de 8 timer, så vælger i en spraytan ved Maria F i Randers, så skal i ikke være bange for, at i vasker farven af, bare fordi i ikke lod den sidde så længe som jeg. Havde jeg haft mulighed for at gå i bad efter 8 timer, havde jeg gjort det 🙂

Her er mine resultater:

Efter 1 time

Efter 1 time

Efter 22 timer

Efter 22 timer

Efter bad, hvor overskudsfarve er blevet skyldet af. Dette er endelige resultat.

Efter bad, hvor overskudsfarve er blevet skyldet af. Dette er endelige resultat.

14463859_10209362051621487_1601579957_n

Derudover så har Maria virkelige den flotteste klinik, som tiltalte mig helt vildt. For mig er det også vigtigt, udover det er professionelle folk jeg går til, at de også gør noget ud af deres klinik/salon eller hvad det kunne være. Det viser, at udover hun er professionel som behandler, så er hun også meget seriøs omkring hendes erhverv og at hun har styr på tingene. Det giver i hvert fald mig meget ro og tryghed, ved at jeg kan se, at det er en som har orden i tingene.

14409066_10209362052141500_1115208383_n 14442667_10209362052101499_2057891707_n14442667_10209362052101499_2057891707_n

Jeg giver virkelig mine varmeste anbefalinger omkring Maria. Det er ikke sidste gang hun ser mig i hendes klinik, også til andet end spraytan 🙂

Jeg vil nyde min dejlige nye varme og naturlige sommerglød og drage mod Malmø, hvor jeg skal noget helt særligt i dag, inden jeg skal til Lina Rafn’s fødselsdag, sammen med mine Topmodel søstre. Så stay tuned!

Stort knus, Helena <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal tørklæder fjernes fra folkeskolen?