Look at my Rapunzel hair!

Afsnit 9+10: jeg vandt ugens BEDSTE billede!!

Hej med jer 🙂

Den her uge har været helt fantastisk for mig og den kunne næsten ikke have gået meget bedre!

Afsnit 9: var afsnittet, hvor man så mig på shoot og her fik jeg den største anerkendelse jeg OVERHOVEDET kunne få! Jeg havde virkelig øvet mig og lært makeuppen at kende, og derudover er jeg nok mest en beautymodel, så shootet faldt godt i til mig. Under shootet blev Janka så rørt over min præsentation og udvikling igennem konkurrencen, at et par tårer trillede ned af hendes kinder. Jeg blev så lykkelig efter dette shoot, for jeg blev overvældet med os, meget mere end man ser og af nærmest alle på shootet. Pigerne roste mig også helt vildt, så alle var så søde ved mig!

Se Janka, Søren og Joona’s reaktion over mit shoot HER.

IMG_3376 IMG_3379 IMG_3385

Afsnit 10: de andre piger er på shoot, hvor de skal være mystiske stærke kvinder, nemlig gemme fatale, og UFFE BUCHARD er med. Han er gæstedommer de næste gange, hvilket jeg blev så glad for! Jeg har så enormt meget respekt for den mand og nok siger folk han skyder skarpt og han ikke har noget filter. Det er også sandt. Men han er den ENESTE, som siger hvad der burde siges. Han pakker det ikke ind, så man er ikke itvivl om hvad man har gjort rigtigt og forkert, eller hvad der fungerede eller ikke. Og det er lige fra på shoot, til vores attitude på set og ageren som professionelle modeller.

Derudover var der JUDGEMENTDAY i dag og det kunne ikke have gået bedre! Jeg vandt nemlig bedste billede! Jeg er så enormt stort af mig selv og føler, at de virkelig ser, at jeg KAN noget!

Men her er mit bedste billede:

IMG_3387

Åh hvor er jeg glad over denne uge! Så så så lykkelig!

Stort knus, Helena <3

PS. Jeg deler ligenu en lille tutorial, med de tips vi fik af søde Søren:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look at my Rapunzel hair!