Dette får jeg til frokost!

Afsnit 6+7: fysisk uge!

Hej med jer 🙂

Så har ugens to afsnit været over skærmen og denne uges tema var: fysisk uge, hvor kropskontrol var i ekstrem fokus. Vi blev i hvert fald udfordret!

Afsnit 6: dagens challenge var SÅ sjov! 13 selfieglade piger skulle, på 3 minutter, hoppe ned i poolen, komme op på et surferbræt og tage en nice selfie, hvor man udstrålte balance,  harmonie og massere af smil. Nok er vi en folk selfiequeens, men shit en udfordring! Haha! Jeg troede min ridning kunne komme mig til gode, da det giver en rimelig god balance, men ja.. som man ser i afsnittet, så var det vidst begrænset hvad jeg havde af balance!

Shootet gik virkelig godt og jeg er så stolt og tilfreds over min præsentation. Jeg tror, at jeg fik bevist, at jeg var der for at lære og blive en rigtig god model. Sådan oplevede jeg det i hvert fald, da Jonas og Nicky roste meget meget! Dog løb jeg jo desværre ikke med bedste billede og nøj jeg blev skuffet. Mest over mig selv. Det er hårdt, når man føler man er lige ved og næsten, og man yder sit aller bedste, og alligevel er det ikke nok. Det er også tydeligt, at jeg var skuffet, men når man føler det så kraftigt, så er det svært at samle sig. Desværre oplevede Benedicte det som om jeg ikke kunne unde hende sejren og mente det var forkert hun vandt. Det var dog ikke tilfældet, hun fortjente det. Hendes billede er så flot og er mere særligt, end mit. Derfor forstår jeg godt sejren. Benedicte ved dog godt nu, at det ikke var sådan ment og mit triste humør ikke havde noget at gøre med, at hun kkke fortjente det. Jeg har skrevet med hende, så der er ingen problemer der 🙂

IMG_3209 IMG_3221

Afsnit 7: var et afsnit, hvor jeg ikke var så tydelig, men det skyldes jeg kkke var på shoot den dag. Det var nemlig surfergirlsholdets tur. Og hold nu op en fed location, men også deres look! Der var godt nok pisse koldt og det blæste helt vildt, men shit hvor var jeg alligevel lidt jaloux. Deres swimsuits var så fede!

Pigerne gjorde det virkelig godt og alle billedet blev super fede, dog synes jeg det er fuldt ud fortjent, at Paulina vandt! Altså det billede. Jeg ville være så pisse glad, hvis det var mig med det billede i min portfolio!

Til dagens judgementday fik jeg virkelig god ros. Synes dog at det er rigtig træls,  at de ikke viste alt der blev sagt. Man ser slet ikke, hvad Hailey ser til mig, hvilket var en kæmpe ros fra en plusmodel. Hun spurgte om min højde, da hun nok kunne se jeg ikke er den længste. Dertil svarer jeg 168cm og hun komplimentere mit billede, da hun synes jeg så længere ud på billedet, hvilket er VIRKELIG godt at kunne som lavere model. Derudover sagde hun, at hun kunne se mig have en stor karrierer indenfor internet-reklame, dvs ASOS osv.

Så det var dejligt at være til en judgementday, hvor jeg var blandt de bedste og jeg ikke tog dertil som et nervevrag, fordi man var bange for at ryge ud.

Her er mit bedste billede: 

IMG_3154

 

Lige her kan i også se nogle behind the scenes billeder og video 😀

IMG_3163 IMG_3166 IMG_3179 IMG_3215 IMG_3232 IMG_3236 IMG_3237 IMG_3238 IMG_3239 IMG_3240 IMG_3241 IMG_3242 IMG_3245 IMG_3246 IMG_3247 IMG_3264 IMG_3266 IMG_3268

Glæder mig helt vildt til i næste uge, da det er en uge, som lige var i min ånd! Husk at se med på tirsdag og onsdag kl 20, på kanal 4!

Synes i, at det var de retfærdige vindere af bedste billede, og at Paulina, som løb med det overordnet bedste billede?

Stort knus, Helena <3

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette får jeg til frokost!