AFSNIT 5+6: Finally they see me!

Dette får jeg til frokost!

Hej med jer 🙂

I forlængelse af mit blogindlæg omkring sundhed, vil jeg her vise jer, hvad jeg primært får til frokost. Fik i ikke læst min indlæg, hvor jeg deler mit syn på sundhed og hvordan jeg holder mig sund, så læs det HER.

Jeg kommer meget nemt til at føle mig oppustet. Det sket somregel, hvis jeg spiser for stort eller for tungt, fx ved et kulhydrat-tungt måltid. Jeg tror, og dette er bare min egen teori, at jeg er lidt sart over kulhydrat og gluten. Jeg kan mærke min krop reagere derpå og derfor spiser jeg ikke specielt mange kulhydrater. Jeg får dem, for jeg elsker dem og min krop har brug for dem.

Min primære frokost består af en proteinshake. Det kan lyde af lidt og det kan måske lyde tamt. Men det behøves det slet ikke være. Her er et af mine forslag til, hvordan man kan lave en lækker proteinsmoothie:

Nektarin-protein-smoothie:

IMG_2835

Ingredienser:
– proteinpulver (vanilje)
– Havremælk/sojamælk/rismælk/kokosmælk light
– Koldt vandt
– 1-2 nektariner

IMG_2851


Step by step: 
1. Skær nektarinerne op i både, så de bliver skilt fra kernen, og skær skrællen af. Herefter skæres bådene i 1-2cm små stykker
2. Tilsæt lidt havremælk. Jeg gør det lidt på gefylen, men kun lige, så nektarinerne er dækket. Kokosmælk/rismælk/soyamælk kan også snildt bruges.
3. Derefter tilføjer jeg cirka 1-1,5 dk koldt vand
4. Derefter proteinpulver. Jeg bruger en 1/2 scoop.
5. Hvis muligt, så ryst flasken/blenderen. Proteinpulveren har en tendens til, at sætte sig fast i flaskens/blenderens sider. Hvis det ikke er muligt, ryst vand og proteinpulver inden det tilsættes.
Jeg blender i cirka 2 minutter og så er den klar, fuldstændig uden klumper.

IMG_2854

På de dage, hvor jeg ved jeg skal træne styrketræning, tilføjer jeg cirka 10 gram havregryn. Det er vigtigt, at kroppen får noget energi, som den kan bruge under træningen, ellers vil kroppen bare gå ind og tære på muskelmassen – hvilket ikke er godt.

 

Hvad hvis jeg ikke bliver mæt af denne Shake? 

Hvis jeg ikke bliver mæt af en shake, som denne, så spiser jeg mig mæt i gulerødder. De mætter rigtig godt og længe. Hvilket gør, at jeg snildt kan holde mig til næste måltid. Jeg spiser 2-4 mellemmåltider i løbet af dagen, hvilket jeg hel klart vil anbefale. Det gør, at ens hovedmåltider behøves at være kæmpe, for at man føler man kan holde sig mæt indtil det næste. For man ved, at om cirka 3 timer, vil man få lidt mere at spise. Jeg spiser næsten altid gulerødder eller små grøntsagsretter

 

2 kommentarer

  • Lifestylebloggerne

    Det ser lækkert ud, og må prøves en dag <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • HelenaHem

      Så må du endelig melde tilbage, hvad du synes om den <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFSNIT 5+6: Finally they see me!